Friheten

Att få gå till gymmet, dra på mig mina träningskläder och sätta igång min favorit musik och bara kötta, Det är frihet för mig.
Just denna stund när jag är på gymmet så är det bara fokus på mig själv och ingen annan. Det är mina mål som ska nås, ingen annans.

Jag har känt mig väldigt nere på sista tiden. Vet inte vad det beror på riktigt. Förhoppningsvis är det nog bara en vinterhalvårs depression eller nåt. Anyway, när jag kommer till gymmet och får börja ta ut mig så släpper alla sådana känslor. Jag fokuserar fullt ut på mitt eget och lyssnar på min favoritmusik och känner bara hur det pumpar i kroppen.
Jag tror det är viktigt att man har en sådan stund när man bara kan tänka på sig själv och det man gör. En stund där man inte behöver tänka på nån annan.
Man kan släppa alla tankar på allt som finns runt omkring en hela tiden i vardagen som stressar en och gör en lite nere.

Så det är precis vad jag ska göra nu. Gå till gymmet och bara köra, tänka på mig själv och ingen annan. För det gör mig fri för en stund.

// Fredrik
MENY
Allmänt Mat Träning Maj 2015 Februari 2014 Januari 2014 Friheten